Selectează limba:

Modalități de plată

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Mobil Pay. iExtensions nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

IN RATE

Poți plăti în maxim 6 rate egale fără dobândă prin cardurile băncilor partenere:

- Card Avantaj, primul card de credit în lei emis sub sigla MasterCard de către Credit Europe Bank

- Bonus Card, emis de Garanti BBVA

- Star Card, emis de Banca Transilvania

- cardurile de cumpărături de la Alpha Bank

Acesta este un website de prezentare dedicat, creat pentru a oferi produse personalizate pentru fiecare client în parte.

Comenzile se efectuează exclusiv online, prin intermediul WhatsApp, unde te vei consulta cu un specialist iExtensions, pentru a stabili impreună gramajul, lungimea și culoarea extensiei tale.

0733745923

Worldwide

Introdu ID-ul comenzii și numărul de telefon