Selectează limba:

Livrare și retur

LIVRARE

Livrarea extensiilor de par pe teritoriul Romaniei se va efectua prin Fan Courier in maxim 4 zile de la predarea comenzii catre curier.

Livrarea extensiilor de par pentru extern, restul tarilor din lume, se va efectua prin DHL in maxim 14 zile de la predarea comenzii catre curier. Trebuie sa se tina cont si de procesul de vamuire din afara Uniunii Europene, pentru care nu putem fi facuti responsabili de anumite intarzieri.

RETUR

Drepturile clientilor:

Dreptul de a returna produsele achiziționate prin intermediul unui contract la distanță, cum este în cazul cumpărăturilor de pe un magazin online, se poate efectua în termen de 14 zile calendaristice fără a fi nevoiți să justifice decizia de returnare.

Dreptul de a returna produsele în aceeași stare în care au fost primite, fără a fi nevoiți să plătească vreo taxă suplimentară.

Dreptul de a alege orice mijloc de transport convenabil pentru a returna produsele, cu condiția ca acestea să fie returnate în aceeași stare în care au fost primite.

Dreptul de a primi înapoi suma plătită pentru produse, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care comerciantul a fost informat cu privire la decizia consumatorului de a returna produsele.

Dreptul de a nu fi responsabil pentru orice scădere a valorii produselor care rezultă din manipularea lor în alt mod decât cel necesar pentru a determina natura, caracteristicile și funcționarea acestora.

Acesta este un website de prezentare dedicat, creat pentru a oferi produse personalizate pentru fiecare client în parte.

Comenzile se efectuează exclusiv online, prin intermediul WhatsApp, unde te vei consulta cu un specialist iExtensions, pentru a stabili impreună gramajul, lungimea și culoarea extensiei tale.

0733745923

Worldwide

Introdu ID-ul comenzii și numărul de telefon