Selectează limba:

Despre noi

Irina, identificând o nevoie comună în rândul multor femei, a reușit să înființeze iExtensions. Această realizare nu doar satisface un scop practic, ci oferă, de asemenea, calitate incontestabilă și versatilitate, garantând, prin intermediul unui sistem unic de prindere, integritatea și sănătatea părului.

Acest sistem inovativ, numit iSpider, ne oferă posibilitatea să ne adaptăm cu agilitate la cerințele specifice ale fiecărei cliente. Având în vedere această capacitate de personalizare, ne străduim să proiectăm extensiile nu doar pentru a îmbunătăți aspectul, ci și pentru a reflecta personalitatea și stilul unic al fiecărei persoane în parte.

La iExtensions, ne angajăm să transformăm dorințele clienților noștri în realitate, oferind produse de calitate superioară care promovează încrederea în sine și frumusețea naturală.

Cunoaște profesioniștii iExtensions

Ioana Pia Feraru

Administrator

Irina Niculae

Fondatoare

Raluca Elena Ilie

Administrator

Laura Bălan

Specialist

Lorena Mihaela Iluțiu

Manager

Bogdan Moldoveanu

Director

Margareta Munteanu

Tehnician
Irina Niculae - Fondatoare

Irina Niculae

Fondatoare

Ioana Pia Feraru - Administrator

Ioana Pia Feraru

Administrator

Raluca Elena Ilie - Administrator

Raluca Elena Ilie

Administrator

Laura Bălan - Specialist

Laura Bălan

Specialist

Lorena Mihaela Iluțiu - Manager

Lorena Mihaela Iluțiu

Manager

Bogdan Moldoveanu - Administrator

Bogdan Moldoveanu

Director

Margareta Munteanu

Margareta Munteanu

Tehnician

Misiune

Misiunea noastră la iExtensions este de a oferi frumusețe, stil și personalitate prin intermediul extensiilor de păr naturale, realizate manual și personalizate în funcție de fiecare clientă.

Credem că fiecare femeie ar trebui să se simtă frumoasă și încrezătoare în propria ei piele. Prin extensiile noastre de păr naturale, dorim să le ajutăm pe femei să-și exprime individualitatea și unicitatea, să fie mai sigure pe ele însele și să se bucure de aspectul lor.

Suntem dedicați în a oferi produse de înaltă calitate, fabricate din păr natural, care se integrează perfect cu părul fiecărei cliente. Extensiile noastre sunt realizate manual de către experții noștri, care înțeleg nevoile și dorințele fiecărei doritoare. De asemenea, ne mândrim cu faptul că oferim extensii de păr durabile, confortabile, care oferă un aspect natural și strălucitor.

Ne dorim să creăm o legătură specială cu fiecare clientă, iar din acest motiv suntem aici pentru a te asculta și pentru a înțelege care sunt cerințele și așteptările tale. Împreună, vom crea extensiile de păr perfecte pentru tine, care se vor potrivi stilului tău personal și te vor face să te simți frumoasă și încrezătoare.

Misiune

Acesta este un website de prezentare dedicat, creat pentru a oferi produse personalizate pentru fiecare client în parte.

Comenzile se efectuează exclusiv online, prin intermediul WhatsApp, unde te vei consulta cu un specialist iExtensions, pentru a stabili impreună gramajul, lungimea și culoarea extensiei tale.

0733745923

Worldwide

Introdu ID-ul comenzii și numărul de telefon